Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 20 feb 2016 / 09:28 uur

‘Tafeltjes in vliegtuig kunnen sperma bevatten’

De volgende keer dat je het vliegtuig instapt, zal je ongetwijfeld heel anders tegen de zaken aankijken. Alison Hope, oud-werkneemster van een Amerikaanse luchtvaartmaatschappij, heeft zich namelijk over onhygiënische praktijken en andere wantoestanden uitgelaten in een artikel. En nee, daar worden we niet vrolijk van.

Een van haar dwingende adviezen: ,,Neem volgende keer desinfecterende doekjes mee om de uitklaptafeltjes te reinigen”, laat ze weten. ,,Die worden door tijdgebrek soms matig schoongemaakt en kunnen daardoor sporen bevatten van ontlasting, braaksel en zelfs sperma.” Volgens Hope wordt de poepbacterie vaak gevonden, doordat moeders ongemerkt de luier van hun baby verwisselen op het plankje. ,,Bovendien komt het voor dat mensen het tafeltje als camouflageschotje gebruiken om tijdens de vlucht te masturberen, dus de kans dat je maaltijd op een tafeltje met spermaresten wordt opgediend, is zeker realistisch.”

Er is meer

Hiernaast waarschuwt Hope voor de koffie en thee die in vliegtuigen worden geserveerd. Ze vertelt dat het water uit tanks komt die vrij lastig schoon te maken zijn, waardoor het water soms grote hoeveelheden bacteriën bevat. Vliegtuigmaaltijden die niet goed afgesloten zijn, zouden we bovendien beter kunnen laten staan. Dan zou je de kans op gezondheidsklachten bijna uitsluiten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
‘Tafeltjes in vliegtuig kunnen sperma bevatten’
Sluiten