Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 18 feb 2016 / 21:30 uur

Student neemt lammetje mee naar klaslokaal

Op dierendag is het soms toegestaan om je hond, kat of hamster mee naar school te nemen. Maar meestal zijn er strenge regels rondom het meenemen van huisdieren. Reddit gebruiker dyakobian werd verrast door een medestudent die een lammetje mee naar school had genomen. Het dier hield hem goed in de gaten.

„Iemand heeft zijn huisdier naar de les meegenomen vandaag en het bleef mij maar aanstaren", schrijft hij bij de foto. Blijkbaar dacht iemand dat het ‘Neem je lammetje mee naar school – dag’ was.

Het in een sweater gehulde beestje vond blijkbaar niets aan de les en vond de student in de rij achter zijn baasje een stuk interessanter. Iemand op het forum vroeg zich af of het misschien iemands ‘hulpdier’ was. Net als een blinde geleide hond.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Student neemt lammetje mee naar klaslokaal
Sluiten