Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 5 feb 2016 / 08:55 uur

Stagiair valt in slaap op tweede dag, dit gebeurt er

In slaap vallen op je tweede stagedag, je zou denken dat je geen slechtere indruk achter kunt laten. Tenzij je het geluk hebt dat je nieuwe collega’s de humor er wel van inzien

De Amerikaanse stagiair werd betrapt door een collega van het techbedrijf waarvoor hij stage loopt. Zijn collega’s besloten hem lekker te laten slapen, maar eerst wel even van de situatie gebruik te maken door met zijn allen een grappige kantoorfoto te maken. Toen de schone slaper wakker werd, vond hij de foto zo grappig dat hij hem op Reddit plaatste.

De foto is inmiddels van die website verwijderd, maar niet op tijd. Het kiekje gaat namelijk razendsnel het internet over. Creatievelingen hebben de originele foto, die al vrij hilarisch was, nog grappiger gemaakt.

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

View post on imgur.com

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Stagiair valt in slaap op tweede dag, dit gebeurt er
Sluiten