Jordy Kruse
Jordy Kruse Good vibes 12 feb 2016 / 15:10 uur

Serveerster stelt autistisch jochie geweldig gerust

In een restaurant verwacht je service. Maar een serveerster van een familierestaurant in de Amerikaanse staat Pennsylvania bracht het begrip service tijdens haar werk naar een heel nieuw niveau.

De 27-jarige Kathleen Tarzwell ging met haar 7-jarige zoontje Braeden, die autisme heeft, brunchen in een lokaal restaurant. Braeden had zijn geliefde knuffel Perry, bekend van de kinderserie Phineas en Ferb, meegenomen.

„Braeden bestelde pannenkoeken met chocola en bacon en besloot ook voor zijn knuffel Perry te bestellen. Ik onderbrak hem door naar de serveerster lachen’’, aldus moeder Kathleen volgens Mirror.

De bediende wist echter wel raad met het verzoek van het jongetje. „Niet veel later kwam ons eten. En ook dat van knuffel Perry’’, vertelt de moeder. De serveerster had op een geweldige manier gereageerd op het verzoek van het autistische kereltje. Ze had eten voor zijn knuffel meegenomen.

Kleine moeite, groot gebaar, vindt ook moeder Kathleen. „Ik moest bijna huilen toen ik zag hoe blij Braeden was. Ik heb de serveerster hartelijk bedankt voor haar geweldige service.’’

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Serveerster stelt autistisch jochie geweldig gerust
Sluiten