Daisy Heyer
Daisy Heyer | LinkedIn Good vibes 21 feb 2016 / 22:33 uur

Nieuw boek verklapt: ‘Hitler had een micropenis’

Het gloednieuwe boek Hitlers Last Day: Minute by Minute verklapt een wel heel pikant detail over Adolf Hitler: hij had waarschijnlijk een micropenis.

Dat verklaren historici en schrijvers van het boek, Jonathan Mayo en Emma Craigie. Eerder werd al gemeld door historici dat Hitler waarschijnlijk last had van cryptorchisme, dat is de medische naam voor een niet ingedaalde testikel. Uit nieuwe gegevens blijkt echter dat de fascistische leider een verwante aandoening had met de naam Hypospadie, een aandoening die regelmatig gepaard gaat met een micropenis.

Hypospadie

Bij Hypospadie zit het gaatje waaruit geürineerd wordt niet aan het uiteinde van de penis, maar aan de onderkant, halverwege of zelfs aan de basis van de penis. Volgens Mayo en Craigie hield de nazi-leider het geheim dicht bij hem. Het zou algemeen bekend zijn dat Hitler een grote angst had om naakt gezien te worden. Bovendien heeft hij volgens de geschiedenisboeken geen kinderen.

Volgens The Sun was de persoonlijke dokter van Hitler op de hoogte van zijn aandoening, en schreef hij hem amfetamine, hormonen en cocaïne voor om ervoor te zorgen dat hij nog regelmatig met zijn geliefde Eva Braun kon vrijen. Helaas (of gelukkig) zijn er geen foto’s van de genitaliën van Hitler om het verhaal te bewijzen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nieuw boek verklapt: ‘Hitler had een micropenis’
Sluiten