Remco Visser
Remco Visser Good vibes 15 feb 2016 / 19:53 uur

Nederlandse vliegtuigpassagier gaat door het lint

Tijdens een vlucht tussen Dubai en Londen is aan boord van een Emiratestoestel een Nederlandse passagier volledig doorgedraaid. De man werd volgens ooggetuigen plotseling uiterst gewelddadig en viel leden van de bemanning aan. Hij deelde onder meer een kopstoot uit, melden Britse media.

Agressie

Een van de medepassagiers zei dat de man gewelddadig werd bij de cabine waar voedsel werd klaargemaakt. De 30-jarige Nederlander kon uiteindelijk worden overmeesterd door een reizende politieagent en andere passagiers.

De agressieveling werd vervolgens bedwongen met onder meer een hoofdgreep, werd vastgebonden en kreeg zelfs een zak over zijn hoofd uit angst dat hij ging bijten. Na de landing in Londen werd de Nederlandse man direct gearresteerd.

Vast

De man zit nog vast wegens openlijke geweldpleging. Volgens de politie van Heathrow betrof het geen terroristisch incident.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Wil jij iedere donderdag om 16.00 uur de parels uit het Metroweb, winacties en meer fun ontvangen? 🤹‍♀️

Reageer op artikel:
Nederlandse vliegtuigpassagier gaat door het lint
Sluiten