Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 3 feb 2016 / 15:00 uur

Moeder ziet geest ronddwalen boven slapende dochter

Op internet verschijnen zoveel verschillende filmpjes van ‘geesten’, de een nog nepper dan de ander. Toch zorgt dit filmpje, waar ook een geest te zien zou zijn, voor veel opschudding. Hier zou wel heel duidelijk een spookverschijning te zien zijn.

Verbazing

Jade Yates, een moeder uit Victoria (Australië), keek naar haar slapende baby via een speciale monitor, gewoon om te checken of het meisje vredig lag te slapen. Tot haar grote verbazing zag ze niet alleen een vredig slapend meisje, maar ook een zwevend gedaante van een baby die naar haar dochter leek te kijken.

Volledig in shock plaatste de jonge moeder de video op haar Facebookpagina, waar het filmpje al meer dan 15.000 keer is gedeeld. Ze schreef daar: „Ik kan wel zeggen dat ik vanavond niet zo lekker slaap. Wie gelooft er in geesten? Ik niet, tot vijf minuten geleden. Dit is een video van mijn baby Ruby in bed, maar Ruby is de slapende baby in het bedje. In haar kamer, met de deur dicht en niemand anders daarbinnen, althans dat dacht ik."

Volgens Jade zou het geen boze geest zijn, de gedaante leek rustig en wilde gewoon spelen. Aan iedereen die twijfelde, stuurde de moeder nog dat er geen hangende voorwerpen in de kamer te vinden zijn, de gordijnen (net als de deur) dicht waren en het dus ook geen lichtstraal of wind was.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Moeder ziet geest ronddwalen boven slapende dochter
Sluiten