Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 19 feb 2016 / 18:00 uur

Man versiert voortuin met gigantische penisboom

Een normale boom is ook maar zo gewoon, moet Chris Bishop uit het Britse Bromsgrove gedacht hebben. Hij stak drie jaar van zijn tijd in het ombouwen van een boom, die nu de vorm van een gigantische penis heeft gekregen. En wel van maar liefst 5,5 meter hoog.

De opvallende boom staat in de voortuin van Chris, maar niet iedere buur is daar even blij mee. ,,Hij en zijn vrienden vinden het hilarisch”, zegt een van de buren tegen The Mirror. ,,Ik vind het nogal beledigend.”

Dat is alles behalve de intentie van Chris. Hij wil niet choqueren, maar mensen laten lachen. Toch krijgt hij van voorbijgangers niet veel reacties. ,,Mensen kijken alleen en lopen voorbij”, vertelt hij. ,,Ik denk dat het komt doordat mensen eraan twijfelen of het echt een mannelijk lid is of dat het hun eigen dirty mind is.”

Alles erop en eraan

Wat anderen ervan vinden, lijkt Chris niet echt te beïnvloeden. Hij onthult dat hij van plan is om struiken neer te zetten die als ballen moeten fungeren, alles om het plaatje compleet te maken.

In november verscheen het plaatje al op Imgur, maar tot nu werd gedacht dat deze boom het werk was van een onhandige tuinman. Dat was het dus zeker niet.

Foto: Imgur

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Man versiert voortuin met gigantische penisboom
Sluiten