Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 10 feb 2016 / 15:30 uur

Man valt aan met samurai zwaard: moest van geest

De 22-jarige Jovaughn Walker die een oude man in elkaar sloeg en een andere man in stukjes probeerde te hakken met een samurai zwaard, heeft een hele bijzondere verklaring voor zijn daden. Volgens hem moest hij dit doen van een geest, de poltergeist wel te verstaan.

De acties van de jongeman zijn vastgelegd met bewakingscamera’s, wat angstaanjagende beelden oplevert, dus wees gewaarschuwd voor het kijken ervan.

Walker viel zijn slachtoffers afgelopen zondag op klaarlichte dag aan in Broward County, Florida. Hij werd gearresteerd voor poging tot moord en het op zak hebben van marihuana.

Poltergeist

Volgens hem zou de poltergeist achter hem aan zitten en moest hij alles wat slecht is doden. De politierapporten melden dat het geweld van de man al in de ochtend zou zijn begonnen, toen hij een auto stal van een man op een kruising.

Benzinestation

Daarna werd Walker weer gezien op bewakingsbeelden van een benzinestation, waar hij een oude man behoorlijk intimideerde en sloeg. De vrouw van de 82-jarige man probeert Walker nog te stoppen, maar hij laat zich niet tegenhouden. De man had 18 hechtingen nodig.

Samurai zwaard

Een uur later werd Walker weer op bewakingsbeelden vastgelegd, dit keer in een andere winkel. Hier duikt hij op met een samurai zwaard, waarschijnlijk verkochten ze die in de winkel. Hij begint met het wapen in te slaan op een winkelmedewerker.

De man valt op de grond en krijgt meerdere, sowieso acht, raken klappen van het zwaard. Het slachtoffer heeft de politie later verteld dat hij echt dacht dat Walker hem op dat moment zou vermoorden. Dat is gelukkig niet gebeurd.

Op het bureau heeft de dader alleen maar verteld over de geesten, het is allemaal hun schuld, niet de zijne.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man valt aan met samurai zwaard: moest van geest
Sluiten