Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 7 feb 2016 / 11:44 uur

Man sluit zichzelf per ongeluk op in achterbak

Hij was heel onschuldig op zoek naar zijn sleutels, maar reikte iets te ver naar voren waardoor hij in de auto viel. Op hetzelfde moment klonk er een klap: de man zat opgesloten. Dit overkwam de 32-jarige Rob Moore.

Verdacht

Terwijl Rob opgesloten zat in de achterbak, stonden alle deuren van zijn auto nog wagenwijd open meldt Sun-Sentinel.com. Dit viel veel omstanders op, dus belden ze de politie. Sheriff Seth Hopp besloot een kijkje te nemen bij het voertuig en raakte gealarmeerd toen er geschreeuw uit de achterbank klonk. De agent droeg de persoon op direct uit de auto te komen, maar Rob moest antwoorden dat dit helaas niet mogelijk was.

Toch ‘de bak in’?

De man werd uiteindelijk in veiligheid gebracht, máár: omdat hij in de achterbak ook een hoeveelheid cannabis had liggen, werd hij alsnog gearresteerd. Zijn moeder moest hem uiteindelijk ophalen bij het politiebureau.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man sluit zichzelf per ongeluk op in achterbak
Sluiten