Sabine de Lucht
Sabine de Lucht Good vibes 23 feb 2016 / 21:47 uur

Man maakt kinderboerderij van zijn huis

Om dieren te zien, gaan de meeste mensen naar een kinderboerderij in de buurt. Steve Greig hoeft alleen maar door zijn huis te lopen. De man heeft namelijk zo veel dieren geadopteerd dat het wel iets weg heeft van een kinderboerderij.

Toen zijn hond een aantal jaar geleden dood ging, adopteerde Steve steeds meer dieren. Nu woont hij samen met tien honden, een varken, een konijn, een paar eenden en wat kippen. Leuk detail: alle dieren zijn ‘senioren’.

View this post on Instagram

Buying official NFL Jerseys for nine dogs, a pig, and a rabbit; ridiculously expensive. Knowing that this group is part of my everyday team; priceless. #teambuilding #wolfgang2242

A post shared by Steve (@wolfgang2242) on

Pijn

Het begon allemaal met de 12-jarige Chihuahua Eeyore. Het dier had hartproblemen en slechte knieën. Toen Steve het hondje adopteerde, wist hij dat hij meer oudere dieren een huis wilde geven.

„Wanneer een huisdier doodgaat, kan de pijn zo intens en hartverscheurend zijn dat veel mensen geen ander dier nemen. Alleen maar om nog een keer zo’n situatie te vermijden. Maar als je een ander dier een kans geeft op een goed leven, is dat een overweldigend gevoel”, vertelt de man aan Mashable.

https://www.instagram.com/p/8jPoNmqBtw/

Dagtaak

Het zorgen voor de groep dieren is geen peulenschil. Steve moet om 5 uur ‘s ochtends op staan om ze eten te geven. Een beetje zoals op een boerderij dus. Daarnaast loopt hij regelmatig met de honden en verzorgt hij de zwakkere dieren.

Ondanks dat de man zoveel dieren heeft, weet hij precies wie welke persoonlijkheid heeft. Vooral zijn eerste aanwinst, de kleine Eeyore, springt er bij groepsfoto’s uit. „Hij is een van de kleinste in de groep, maar het uiterlijk van een dier zegt niet veel. Ik kan met zekerheid zeggen dat hij het alpha mannetje is."

Instagram

Toch is de aanwezigheid van het varken, genaamd Bikini, ook niet heel gewoon. Steve vond het dier bij een kippenhouderij. Omdat Bikini al helemaal gewend was om in huizen rond te lopen, kon Steve haar niet laten staan. „Het huis is helemaal opgevrolijkt door Bikini".

View this post on Instagram

Setting up for the previous posted picture. #whenyourpigisaham

A post shared by Steve (@wolfgang2242) on

Op het Instagram account van Steve genaamd ‘wolfgang2242’ staan de leukste en grappigste kiekjes van Steve’s zijn aparte familie. De man wil met de foto’s en video’s vooral laten zien hoeveel lol je nog kan hebben met wat oudere dieren.

View this post on Instagram

My housekeeper gets most of the credit for keeping the floors clean, but there is this one chick that helps out from time to time…… (Oprah will ride the roomba for a couple of minutes at a time before she gets tired of it bumping into things. Then she hops off and demands a grape.) #featherduster

A post shared by Steve (@wolfgang2242) on

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man maakt kinderboerderij van zijn huis
Sluiten