Remco Visser
Remco Visser Good vibes 23 feb 2016 / 08:20 uur

Man laat boer op straat; krijgt boete

Bezoekers van Wenen kunnen het maar beter rustig aan doen met het bier en de braadworst. Een man is in de Oostenrijkse hoofdstad namelijk op de bon geslingerd, omdat hij een te harde boer liet op straat.

Edin Mehic had net een broodje kebab met veel uien op en kon daardoor een boer niet onderdrukken. Helaas stond hij in de buurt van een agent die vond dat hij een ‘fatsoensovertreding’ maakte. De man kreeg een prent van 70 euro, schrijft The Guardian.

,,Ik had een lange discussie over waarom hij geen echte boeven ging vangen", vertelt Mehic. ,,Dat bracht ons niet veel verder." Als pleister op de wonde deelde de boerende Oostenrijker zijn boete nog wel met de rest van de wereld.

Ich möchte euch eine Geschichte erzählen. Sie heißt: "Mein Tag am Wiener Praterstern"Ein Ort vieler kleiner und…

Gepostet von Edin Mehic am Donnerstag, 18. Februar 2016

Reageer op artikel:
Man laat boer op straat; krijgt boete
Sluiten