IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 19 feb 2016 / 14:45 uur

Man komt terug van vakantie, slaapkamer is verdwenen

Als je last hebt van een jetlag, kunnen dingen soms een beetje wazig zijn. Maar je schrikt je pas echt een hoedje als je slaapkamer verdwenen blijkt te zijn. Het overkwam Redditgebruiker sal_marin.

Bij thuiskomst van een lekkere vakantie met vrienden stond hem een behoorlijke verrassing te wachten. Zijn vrienden hadden besloten hem eens flink te grazen te nemen en bouwden daartoe zijn slaapkamer om tot bezemkast. Gevuld met gekke posters, een zaag, en – wij weten ook niet waarom – een berg eierdozen.

Karton

Gelukkig blijkt het allemaal mee te vallen. De vrienden hadden met karton een kleine extra ruimte van de kamer gemaakt, waardoor de rest verdwenen leek. sal_marin had de achtergelaten zaag nodig om de boel weer te slopen.

Friends pranked me by converting my bedroom to a utility closet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man komt terug van vakantie, slaapkamer is verdwenen
Sluiten