IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 19 feb 2016 / 08:42 uur

Man boos op verkeer, ziet tornado over het hoofd

Autorijden is niet altijd een pretje, vooral als je medeweggebruikers niet echt op zitten te letten. Om je frustratie eruit te gooien, kan een woedende scheldpartij nog wel eens opluchten. En als het écht mis is, ontgaan je nog wel eens dingen.

Een man in het zuiden van Florida had zijn dag écht niet, en besloot zijn woede in de auto te ventileren. Scheldend op andere automobilisten probeert hij in het noodweer naar huis te komen. Dat noodweer is net iets heftiger dan hij denkt: de man ziet een complete tornado over het hoofd.

Spectaculair

Gelukkig heeft hij het allemaal gefilmd met zijn dashcam. Het duurt even voor hij het doorheeft, maar vanaf 2:12 levert het wel spectaculaire beelden op.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Man boos op verkeer, ziet tornado over het hoofd
Sluiten