Remco Visser
Remco Visser Good vibes 22 feb 2016 / 12:50 uur

Lekker! Verkoopautomaat fabriceert verse chips

Liefhebbers van chips komen in Nederland niks tekort. Wie weleens langs het zoutjesschap in de gemiddelde supermarkt loopt, weet namelijk dat er voor iedere smaak wel iets te krijgen is. Maar wat nu als je chips het liefst zo vers mogelijk eet?

Daarvoor moet je momenteel naar India. In een winkelcentrum in Delhi worden de chips namelijk vers bereid. Althans, die indruk wordt gewekt. Zo hoef je bijvoorbeeld geen muntgeld in de machine te gooien, maar is een flinke aardappel voldoende.

Vervolgens word je op het display van de verkoopautomaat meegenomen door het gehele proces dat jouw pieper moet doormaken voor het terechtkomt in een zak met chips. Hieronder zie je de machine, die overigens werd ontwikkeld door een reclamebureau in Argentinië, in actie.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker! Verkoopautomaat fabriceert verse chips
Sluiten