Carolien Tsao
Carolien Tsao Good vibes 8 feb 2016 / 08:15 uur

Lekker slim: Dief fotografeert zichzelf in fotohokje

Toen een nietsvermoedende dief een fotohokje in Illinois wilde leeghalen, gebeurde er iets waar hij waarschijnlijk niet op had gerekend. Hij ging er vandoor met een buit van 75 dollar, maar liet een paar kiekjes van zichzelf achter waar hij maar wat herkenbaar op stond.

De photo booth deed namelijk gewoon netjes zijn werk. „De vermoedelijke dader wist waarschijnlijk niet dat het toestel automatisch in werking treedt wanneer je ermee probeert te knoeien”, legt Kevin Bretz van de politie van Batavia uit aan The Telegraph. „De buit heeft in dit geval dus de dader ontmaskerd.”

De diefstal vond in november al plaats, maar de foto’s kwamen nu pas tevoorschijn toen het fotohokje aan een onderhoudsbeurt toe was. De politie is hem op het spoor, maar nu deze duidelijke foto’s zijn vrijgegeven, zal een aanhouding vast niet lang duren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lekker slim: Dief fotografeert zichzelf in fotohokje
Sluiten