Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 27 feb 2016 / 11:25 uur

Lefgozer vindt megaslang in huis, doet iets stoms

Wat zou jij doen als je een enorme slang in je huis vindt? Wegrennen of het uitschreeuwen van angst lijken aantrekkelijke opties, maar de man in het volgende filmpje doet iets heel anders.

Deze gast heeft of heel veel lef, of is niet goed bij zijn hoofd. Hoe dan ook, hij pakt er rustig zijn telefoon bij en begint het gigantische beest te filmen. En wel ja, als je er toch naast staat kan je het beest net zo goed aanraken om te laten zien wat een lefgozer je bent.

Dat gaat het enorme reptiel echter net iets te ver. Ineens haalt hij uit, waarbij hij bijna de arm van de man beet heeft. Deze gast heeft zonder meer een engeltje op zijn schouder en wij een knoop in onze maag.

https://www.youtube.com/watch?v=4L_GrI-gNoM

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Lefgozer vindt megaslang in huis, doet iets stoms
Sluiten