Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 8 feb 2016 / 21:40 uur

Kunstenares legt haar eigen orgasme 120 keer vast

De Belgische kunstenares Sylvia Konior is wel bezig met een heel bijzonder project, zo schrijft Het Nieuwsblad. Onlangs fotografeerde ze haar gezicht 120 keer in een uur tijd en – geloof het of niet – tijdens elke kiekje kwam ze een keer klaar.

Konior wil met dit project het vrouwelijk orgasme aan de kaak stellen. ,,Ik begrijp niet waarom vrouwen er zo weinig over durven te praten. En waarom er zo weinig aandacht voor is in de media. Masturberen en orgasmes krijgen, het is toch heel normaal.”

Barstende hoofdpijn

Op het moment dat Konior klaarkwam, drukte ze steeds op een afstandsbediening waardoor de foto genomen werd. Ondanks al het genot, was er toch een nadeel. ,,Ik heb nadien drie dagen barstende hoofdpijn gehad.”

In haar omgeving wordt wisselend gereageerd op haar actie. ,,Mijn man vindt het niet erg en steunt mijn werk, mijn dochter heeft er geen mening over. Enkel mijn mama is niet enthousiast. Zij is geen grote fan van mijn kunstwerken, ook al is er weinig op te zien wat echt niet door de beugel kan.”

Record van 134

Overigens is Konior nog lang niet klaar, want er is een nieuw project op komst. ,,Ik ga voor dat record van 134 keer klaarkomen in één uur. Met en zonder vibrator”, aldus de kunstenares.

Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt in de foto’s, dan kan je de site van Konior bezoeken. Het enige probleem is dat de site nog wel eens overbelast is. Hoe dat komt? Geen idee…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kunstenares legt haar eigen orgasme 120 keer vast
Sluiten