Remco Visser
Remco Visser Good vibes 15 feb 2016 / 19:31 uur

Tegengeluid referendum Oekraïne op wc-rol

Tegenstanders van de toetreding van Oekraïne tot de Europese Unie hebben bijna 48.000 euro subsidie gekregen om hun bezwaren kenbaar te maken op toiletrollen. Met het geld kan het wc-papier worden bedrukt met argumenten tegen en nadelen van de toetreding. Studenten kunnen ze verspreiden.

Dat heeft de referendumcommissie, die de subsidies verdeelt, maandag bekendgemaakt. Zowel organisaties, bedrijven als particulieren kunnen subsidie krijgen om campagne te voeren voor of tegen de overeenkomst.

Het raadgevend referendum over de associatieovereenkomst tussen de EU en Oekraïne wordt op 6 april 2016 gehouden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Tegengeluid referendum Oekraïne op wc-rol
Sluiten