Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 8 feb 2016 / 21:40 uur

Koningin Elizabeth pakt gewoon de trein naar huis

De Britse koningin Elizabeth is weer in Londen. De vorstin bracht de feestdagen door op het Koninklijke landgoed Sandringham bij Norfolk. Ze kwam maandagochtend niet met een limousine of koets naar de Britse hoofdstad, maar pakte gewoon de trein.

Elizabeth stapte om iets voor 11.00 uur in King’s Lynn op de trein. „Het is een eer om haar aan boord te hebben”, zei stationschef Graeme Pratt tegen Eastern Daily Press. „Ik vroeg haar of ze heeft genoten van haar verblijf in Norfolk. Dat had ze inderdaad gedaan.”

Er staat voor de Britse vorstin een drukke tijd voor de deur. Op 21 april wordt Elizabeth negentig, voor haar verjaardag worden meerdere grote feesten georganiseerd in heel Groot-Brittannië.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Koningin Elizabeth pakt gewoon de trein naar huis
Sluiten