Redactie Metro
Redactie Metro Good vibes 19 feb 2016

Juul krijgt nu privéles paaldansen

In Metro’s consumentenrubriek Van Klacht Naar Pluim? koppelt Ton Broekhuisen Pluimen aan alsnog opgeloste consumentenklachten.

Klacht

Studente Juul Noordzij (Tilburg) krijgt van vrienden een tegoedbon: acht lessen paaldansen in vijf weken. Waarde: € 110. Aanbieder: sportiefpaaldansen.nl.

Juul: “Al eerder had ik een prima proefles bij sportiefpaaldansen.nl gevolgd. Maar toen ik mijn online account aanmaakte, bleek dat er in mijn woonplaats Tilburg alleen een les op dinsdagavonden werd gegeven. Gezien mijn avonddiensten op dinsdag was dat voor mij niet haalbaar. Bovendien verviel de lesmogelijkheid in Tilburg per 1 januari 2016. Overleg met sportiefpaaldansen.nl leverde niets op: ik moet de lessen dan maar volgen in een andere stad. Voor mij is dat geen optie. Dus wil ik mijn geld terug. Maar dat weigert sportiefpaaldansen.nl. Graag je hulp!”

Contact met sportiefpaaldansen.nl

Sportiefpaaldansen.nl voert ‘gebrek aan animo’ op als reden om de lesmogelijkheid in Tilburg te laten vervallen. Terugbetaling van de € 110 is onbespreekbaar. Jammer, want dat lijkt de meest logische oplossing. Uiteindelijk biedt sportiefpaaldansen.nl Juul én twee van haar vriendinnen een uur privé paaldansles aan in een daartoe speciaal gehuurd zaaltje in Tilburg. Juul accepteert dit voorstel. Een geschikte datum wordt nog geprikt.

Juryrapport

Of de nu gekozen oplossing een Pluim waard is, mogen de lezers bepalen.

Groene Pluim

De door Pluimen beschikbaar gestelde Groene Pluim (cadeaubon vol belevenissen van € 35) gaat naar Juul Noordzij.

Spotlights op je klacht?

Mail je klacht of Pluim naar: [email protected]. Bij selectie wordt contact met je opgenomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste van Metro in je inbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Juul krijgt nu privéles paaldansen
Sluiten