Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 22 feb 2016 / 16:45 uur

‘Ik zou mijn man geld geven voor een prostituee’

Het lijkt de omgekeerde wereld. Je man geld geven, zodat hij op bezoek kan bij een prostituee, maar voor Sara Collins is dit gewoon de keiharde waarheid. Ze heeft genoeg van seks met haar man, zo schrijft The Daily Mail.

De 46-jarige Collins en man Graham Godden (47) slapen inmiddels al tijden in aparte kamers, maar hebben nog wel gewoon een gelukkig huwelijk. ,,Ik snurk, hij snurkt en bovendien woel ik ’s nachts soms onrustig. Dus om aparte slaapkamers te nemen, is niet meer dan logisch”, zegt de moeder van drie kinderen.

Zelden intiem

Mede doordat er ook nog vijf honden in het huis lopen, komt het nog maar zelden voor dat ze tijd hebben om met elkaar intiem te worden. Iets waar Godden meer problemen mee lijkt te hebben dan Collins.

In een eerder stadium van hun relatie heeft ze al aangegeven dat hij vrijheid heeft om zijn genot elders te zoeken. ,,Na de geboorte van onze tweede kwam ik in een depressie terecht. Ik heb hem toen verteld dat als de seks echt zo belangrijk voor hem was, ik hem geld zou geven om naar een prostituee te gaan.”

Volgens Collins toont dat niet aan dat er iets mis is in hun relatie. ,,We hebben een hele open en eerlijke relatie. We kunnen over elk onderwerp praten en dat is het belangrijkste."

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Ik zou mijn man geld geven voor een prostituee’
Sluiten