Sander Schomaker
Sander Schomaker Good vibes 22 feb 2016 / 15:10 uur

Hilarisch: Dronken man valt en eet kebab van vloer

Als je een avondje aardig wat gedronken hebt met vrienden, is niets lekkerder dan te eindigen met een shoarma of een kebab. Maar als je echt te dronken bent om nog op je benen te staan is het misschien niet zo’n goed idee om nog kebab te bestellen.

Kijk maar naar het filmpje van deze Engelse jongen die koste wat het kost nog een kebab wilde eten voor hij strontlazarus zijn bed indook. Op het hilarische filmpje is te zien hoe de dronken man door de gang van zijn appartement waggelt en uiteindelijk met zijn broek op zijn knieën op de grond belandt.

https://www.youtube.com/watch?v=OTdyztoZIbo

Maar deze jongen weet niet van opgeven. Zijn kebab op de grond? Nou en? Eten zal hij. En dus eet hij zijn bestelling gewoon van de grond, terwijl zijn vrienden alles filmen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hilarisch: Dronken man valt en eet kebab van vloer
Sluiten