Sophie van Oostvoorn
Sophie van Oostvoorn Good vibes 9 feb 2016 / 10:05 uur

Hey Vina: swipen voor vriendinnen

Daten doen we al massaal met een app en misschien zijn daar wel wat vriendschappen uitgerold, maar er is nu een app speciaal voor vrouwen die vriendinnen willen vinden: Hey! Vina. Voorlopig kun je alleen nog swipen in San Francisco.

Stel je bent verhuisd naar een nieuwe stad en je hebt nog maar weinig vriendinnenn of je bent op vakantie en wil meer informatie over de lokale hotspots.

Profiel

Als eerst moet je een paar keuzes maken: ben je meer een dag- of een avondmens, leef je om te werken of werk je om te leven en ben je introvert of extravert? Op deze manier word er een profiel van je gemaakt om je te matchen met potentiële nieuwe vriendinnen.

Zou jij deze app gebruiken?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hey Vina: swipen voor vriendinnen
Sluiten