Daisy Heyer
Daisy Heyer Good vibes 7 feb 2016 / 19:25 uur

Harry Potter heeft nu ook kleurboek voor volwassenen

Fans van Harry Potter opgelet: er is een Harry Potter kleurboek speciaal voor volwassenen op de markt verschenen.

Kleurboeken voor volwassenen zijn al geruime tijd populair onder volwassenen, maar een kleurboek voor volwassenen met kleurplaten uit Harry Potter ontbrak nog in onze collectie. Daar moest volgens Warner Brothers verandering in komen, met als gevolg het Harry Potter Magical Creatures kleurboek voor volwassen, nu ook in Nederland verkrijgbaar voor €14,99.

Met het kleurboek hoopt Warner Brothers mee te liften op de kleurboekentrend. In 2015 stonden er vier kleurboeken voor volwassenen in de Amazon top 10 van bestsellers. De creaties van de volwassenen zorgen in ieder geval voor prachtige plaatjes op social media.

https://www.instagram.com/p/BBdhAFfHL-k/

https://www.instagram.com/p/BBa9upGkomO/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Harry Potter heeft nu ook kleurboek voor volwassenen
Sluiten