Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 18 feb 2016 / 13:15 uur

Grote broer in tranen na cadeau van zijn zusje (6)

Sinds de 6-jarige Abigail Stout vorige maand een hamster voor haar verjaardag kreeg, wilde haar grote broer Daniel niets liever dan ook een knaagdier om voor te zorgen. Wanneer zijn zusje een verrassing voor hem heeft, valt hij haar in de armen en barst hij in tranen uit.

De moeder van Abigail en Daniel, Rachel, vertelde haar zoon dat hij extra klusjes in huis kon doen om een hamster te verdienen. „En dat deed hij”, zegt Rachel tegen USA Today. „Hij deed de was en afwas, werkte in de tuin en schopte zelfs de badkamervloer!” Abigail zag hoe hard haar broer werkte en bedacht een plan.

Cadeau

Het meisje had nog een waardebon die ze voor haar verjaardag had gekregen en vertelde haar moeder wat ze daarmee wilde doen. „Ik wil Daniel een hamster geven, hij heeft zo hard gewerkt”, zei het meisje. „Ik vroeg een paar keer of ze het zeker wist of dat hetgeen was waar ze haar verjaardagsgeld aan uit wilde geven, maar ze was heel zeker”, zegt Rachel.

Toen Daniel op een slaapfeestje was, nam Rachel haar dochtertje mee naar een dierenwinkel om een hamster te kopen. Wanneer Abigail de hamster aan haar broertje geeft, valt het jochie haar in de armen voor een dikke knuffel en barst hij in tranen uit.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Grote broer in tranen na cadeau van zijn zusje (6)
Sluiten