Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 23 feb 2016 / 08:40 uur

Groep deelt beelden misstanden Frans slachthuis

De Franse dierenwelzijnsorganisatie L214 gaat wel vaker undercover om misstanden in slachthuizen vast te leggen. Maandag besloot de groep opnieuw een video online te zetten waarin te zien is hoe een slachterij op schokkende wijze met dieren omgaat.

Misstanden

Op de beelden zijn schapen, varkens en koeien te zien die op schandalige wijze worden behandeld. Werknemers gooien met de dieren en elektrocuteren de weerloze beestjes. Verder is te zien hoe de dieren, hangend aan een ketting, met een mes in de keel worden gestoken en doodbloeden.

Volgens L214 wordt in deze biologische slagerij, Vigan genaamd en gevestigd in het Zuid-Franse plaatsje Gard, niet bepaald op nette wijze met de dieren omgegaan. Met het online gooien van de beelden gaat de organisatie daartegen in protest.

Let op: Onderstaande beelden kunnen als zeer schokkend worden ervaren

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 🌐

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang donderdag de beste tips in je mailbox!

Reageer op artikel:
Groep deelt beelden misstanden Frans slachthuis
Sluiten