Remco Visser
Remco Visser Good vibes 1 feb 2016 / 21:15 uur

Gratis naar de bios met bizarre smokkelmethode

Het blijft een populaire manier van ontspanning; even lekker genieten van een goede film in de bioscoop. Het kost je echter wel wat. Voor het gemiddelde kaartje betaal je al gauw een euro of 10, en dan tellen we voor het gemak de extraatjes als popcorn er nog niet eens bij op.

Toch kan het goedkoper, als we Bo Johnson en zijn maat Matthew mogen geloven. De twee Amerikaanse knullen verzonnen namelijk een prima list om met zijn tweeën naar de film te gaan, maar slechts voor een persoon te betalen.

Of het trucje ook werkt in het iets minder obese Nederland valt te betwijfelen, maar toch.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gratis naar de bios met bizarre smokkelmethode
Sluiten