Metro
Metro Good vibes 6 feb 2016 / 13:46 uur

Goed nieuws voor dames met een flinke bilpartij

Af en toe komen er van die wetenschappelijke onderzoeken voorbij waar zowel dames als heren intens blij mee zullen zijn. Aan H. Spatel de taak om dit heuglijke nieuws dan ook met de wereld te delen.

Uit een langdurig onderzoek van universiteit van Oxford blijkt dat dames met een flinke bilpartij vaker over een goed stel hersenen beschikken en over het algemeen gezonder zijn. Volgens wetenschapper Konstantinos Manolopoulos hebben dames met een grotere derrière ook minder vaak een chronische ziekte.

Lager cholesterol

Maar liefst 16.000 dames namen deel aan het onderzoek van Manolopoulos. Uit de studie bleek dat vrouwen met een groter achterwerk een lagere bloeddruk en cholesterol hadden. Deze deelnemende dames hadden hogere hormoonniveaus waardoor ze vaak meer energie hadden. Ook hadden ze hierdoor minder vaak honger wat ervoor zorgt dat ze een gezonder gewicht hebben.
Verbazingwekkend genoeg is dit niet het eerste onderzoek dat aantoont dat je als dame het beste een vol achterste kunt hebben. Zo zouden vrouwen met dikke billen harder werken en bovendien slimmere kinderen baren. North West is dus mogelijk een kleine genie…

Dit goede nieuws moet natuurlijk gevierd worden. Daarom trakteren wij u vanmiddag op de allermooiste billen.

https://www.instagram.com/p/BBYYEuMnloL/

https://www.instagram.com/p/BBA8-QLCkFw/

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Goed nieuws voor dames met een flinke bilpartij
Sluiten