Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 14 feb 2016 / 12:20 uur

Gevangenismedewerkster sekste met moordenaar

Op internet zijn genoeg filmpjes te vinden van stoute leraressen, daar lijkt het altijd allemaal heel leuk. In het echt valt dat toch een beetje tegen, heeft de 42-jarige Chong-Hwa Chang uit Delran (VS) ontdekt.

Chang werkte als lerares op de afdeling ‘correcties’ van de staatsgevangenis in New Jersey, met de nadruk op werkte. Ze is namelijk ontslagen, omdat de vrouw seks zou hebben gehad met een veroordeelde moordenaar uit het gebouw. De gevangene in kwestie is de 35-jarige Rashid Walker, een vader van twee kinderen.

De juffrouw wordt nu aangeklaagd, ze zou meer dan twintig keer seks met de man hebben gehad terwijl ze werkzaam was bij de gevangenis. Walker is in 2004 veroordeeld voor het doodschieten van een 23-jarige tijdens een overval.

Gedetailleerd dagboek

Er is een interne procedure gestart om de onderste steen boven te halen in deze zaak. Omwille van het onderzoek is ook het huis van Chang volledig uitgekamd. Daar vond de politie een gedetailleerd dagboek met allerlei vunzige details over haar seksuele escapades binnen de gevangenismuren.

Zwanger

Volgens deze beschrijvingen zou de lerares zelfs tot twee keer toen zwanger zijn geraakt van de moordenaar. Daar zijn echter geen kinderen uit ontstaan, omdat de eerste zwangerschap eindigde in een miskraam en de tweede keer pleegde de vrouw abortus.

De vrouw staat nu vooral terecht, omdat ze haar rol als supervisor heeft misbruikt. Chang heeft een master op zak en twee kinderen thuis, ook heeft ze verder geen strafblad of andere gekke dingen uitgehaald tijdens haar werktijd.

Familie

Ze is ontslagen en zal daardoor haar puike salaris van bijna 65.000 euro per jaar gedag zeggen. Chang had niet alleen seks met de gevangene, ze was ook heel close met zijn familie. Ze stuurde ze cadeautjes en was zelfs op een van de bruiloften. Ze zou de familie ook foto’s van haarzelf en Walker sturen.

Chang is 29 januari gearresteerd en wordt aangeklaagd voor de seksuele avonturen met de gevangene, welke straf haar boven het hoofd hangt, is nog onbekend.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Gevangenismedewerkster sekste met moordenaar
Sluiten