Jurgen van der Hoeven
Jurgen van der Hoeven Good vibes 16 feb 2016 / 08:39 uur

‘Geest overleden jongen stuurt ballon naar moeder’

Het klinkt misschien een beetje creepy, maar Joy Ganda Vibar-Alamares wil het graag geloven, toen er een ballon tijdens de begrafenis van haar zoon op haar afkwam, was dat een laatste boodschap van hem. De beelden zijn al enkele maanden oud, maar zorgen nu voor veel discussie op social media.

Video

Het filmpje werd gemaakt in Legazpi City bij de wake van een 7-jarig ventje dat het leven heeft gelaten. De rouwende moeder, afkomstig uit de Filipijnen, deelde een video op Facebook die voor heel wat discussie heeft gezorgd.

In de eerste video, op het moment van schrijven ruim 3,5 miljoen keer bekeken, is een witte kist te zien, bedekt met witte bloemen en witte ballonnen en een foto van het ventje. Een van de ballonnen begint op een gegeven moment door de kapel te zweven en eindigt bij mevrouw Vibar-Almares. Zij kijkt naar de ballon, knuffelt de ballon en laat het dan wegvliegen.

Laatste missie

Via Facebook liet de moeder van het overleden jongetje weten dat ze graag wil geloven dat de geest van haar zoontje de ballon de weg wees: „Ik wil graag geloven dat dit zijn laatste missie was”, stelt ze.

Of dat nu waar is of niet; feit blijft dat het een bijzonder moment is.

Foto: Facebook / Joy Ganda Vibar-Alamares.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Geest overleden jongen stuurt ballon naar moeder’
Sluiten