Remco Visser
Remco Visser Good vibes 10 feb 2016 / 14:09 uur

Zwitserse carnavalswagen heeft achtbaan

Waar in Nederland op veel plaatsen het carnaval dit jaar letterlijk in het water viel, kon op andere plekken in Europa de traditionele optocht wel gewoon doorgaan. En dat was voor sommige toeschouwers van de stoet in het Zwitserse Bassersdorf zelfs extra spectaculair.

Een van de bouwclubs uit het gehucht had dit jaar namelijk extra uitgepakt met hun praalwagen, zo meldt website Looopings. Op het enorme gevaarte werd namelijk een echt werkende achtbaan gemonteerd. Mét looping!

Tijdens de optocht mochten kijkers met lef dan ook plaats nemen in een eenpersoonskarretje om een ritje te maken. Hoe dat eruit zag, zie je hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zwitserse carnavalswagen heeft achtbaan
Sluiten