Eefje van Son
Eefje van Son Good vibes 10 feb 2016 / 20:40 uur

Echtpaar wordt meegesleurd in woeste golven

Deze heftige beelden bewijzen maar weer eens hoe gevaarlijk het is om tijdens een zware storm naar de woeste zee te gaan kijken. Indrukwekkend natuurlijk, die golven, maar dit echtpaar komt daardoor wel zwaar in de problemen.

Op deze video is te zien hoe aan de kust in het noordwesten van Frankrijk, een man en vrouw verrast werden door een golf. Ze werden meegesleurd door het natuurgeweld en kwamen hierdoor in gevaar. De man, een Parijse toerist, die dit per toeval fotografeerde wist tijdig weg te springen.

Bewusteloos

Het echtpaar van midden zeventig kwam er minder goed vanaf. De man kon niet opboksen tegen de hoge golven en de sterke stroming en gaat onderuit. Uiteindelijk raakt de man bewusteloos, vermoedelijk door de kou.

De hulpeloze man wordt door de stroming gegrepen en meegesleurd, waarna zijn echtgenote in actie komt. Ook voor haar is de zee te sterk, waardoor zij ook in de problemen komt. De man uit Parijs, die nog op het strand stond, besluit in actie te komen. Maar ook deze reddingsactie is zonder goed resultaat; persoon nummer drie moet het onderspit delven.

Toch loopt het verhaal uiteindelijk goed af. Aan het einde van de video, die is gemaakt door de gehandicapte vriend van de Parijzenaar, zie je iemand de zee in gaan om het drietal te redden. Ze zullen in het vervolg de kracht van de zee niet meer onderschatten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Echtpaar wordt meegesleurd in woeste golven
Sluiten