Remco Visser
Remco Visser Good vibes 11 feb 2016 / 16:22 uur

Duitser levert zak munitie in op politiebureau

Een 61-jarige Duitser heeft donderdagochtend voor flink wat commotie gezorgd op het politiebureau van de plaats Ahaus, net over de grens bij Enschede. De man kwam namelijk aanzetten met een zak vol scherpe munitie, zo melden lokale media.

Het gebouw werd vanwege de munitie direct ontruimd, omdat niet duidelijk was hoe gevaarlijk de inhoud van de zak was. Uiteindelijk moesten er explosievenexperts aan te pas komen om de inhoud te bekijken. Die bestond onder andere uit munitie voor geweren en antitankwapens.

De man verklaarde dat hij de zak had gevonden bij de sloop van een boerderij.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Duitser levert zak munitie in op politiebureau
Sluiten