Sophie Moerman
Sophie Moerman Good vibes 27 feb 2016 / 09:12 uur

Dit is het gevaarlijkste standje voor een man

Het mag geen geheim zijn dat de meeste mannen er niet vies zijn dat de vrouw bovenop zit tijdens de seks. Lekker relaxed, goed uitzicht; wat kan er mis gaan? Heel veel, als we de wetenschap moeten geloven.

Een stel wetenschappers in Brazilië heeft onderzoek gedaan naar de ‘gebroken penis’, en vooral wanneer je daar het meeste risico op loopt. Wat blijkt? Bij de welbekende cowgirl heb je de meeste kans dat de jongeheer in rare hoeken wordt gedrukt, waardoor hij (of nouja, het membraan in de penis) kan breken.

Creatiever

Maar liefst de helft van alle mannen met een gebroken pielemuis had deze opgelopen tijdens het bezigen van dit standje, meldt The Mirror. Op twee staat doggy style met bijna 30% en de top drie wordt afgesloten door good old missionaris. Dat zijn ook meteen de bekendste standjes, dus blijkbaar loont het om wat creatiever in de slaapkamer te zijn, wil je je jongeheer heel houden!

Misvormd

Een gebroken penis komt gelukkig weinig voor, maar de gevolgen kunnen groot zijn. Wat begint met enorme pijn en een gezwollen blauw geslachtsdeel, kan leiden tot een permanent misvormd lid en erectiestoornissen. Au…

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit is het gevaarlijkste standje voor een man
Sluiten