IngelisedeVries
IngelisedeVries Good vibes 15 feb 2016 / 14:21 uur

Dinosaurus houdt verkeer in Engeland op

Het was even schrikken voor de automobilisten in Engeland vrijdagavond. Daar stond ineens een enorme Triceratops op de weg. Een dinosaurus die, net als andere dino’s, al talloze jaren geleden is uitgestorven.

Het gaat dan ook niet om een echte dino op de Engelse weg. De Triceratops is een replica en heet Godshilla. Toepasselijk genoeg is hij dan ook te vinden op de hoofdstraat van het dorpje Godshill, dat op de Isle of Wight ligt.

Sterke kerels

De dino is eigendom van Martin Simpson, eigenaar van een cadeauwinkel in het dorp. Het is niet zijn eigen initiatief om de dino midden op de weg te zetten, zegt hij tegen de Wight County Press. „Het moeten vijf flink sterke kerels zijn geweest die ‘m hebben verplaatst.”

Ondanks dat het flink wat moeite kost, kan Simpson er wel om lachen: „Het is fantastisch dat mensen het erover hebben! Al zou ik niemand willen aanmoedigen het verkeer zo op te stoppen.” Ook op Twitter maakt Godshilla het één en ander los:

https://twitter.com/i/status/698546144926896128

Reageer op artikel:
Dinosaurus houdt verkeer in Engeland op
Sluiten