Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 9 feb 2016

Deze studentes daten mannen in ruil voor geld

Elke student weet dat het moeilijk is om elke maand rond te komen en geld apart te leggen voor studie en onderkomen. Maar sommige studenten (in Engeland) willen meer, namelijk een leefstijl gevuld met designerkleding, vakanties in vijfsterrenhotels en dure etentjes. Om dit voor elkaar te krijgen, zeuren ze niet bij haar mammie en pappie, maar nemen ze een zogeheten ‘sugardaddy’ in de arm.

Via datingsite

De 22-jarige Ali Mohamed ging op datingwebsite SeekingArrangement op zoek naar welgestelde mannen die haar studie en het luxueuze levensstijltje willen financieren. En dit lukte haar, ze vond een kandidaat van 37 en eentje van 42 jaar oud. „Één koopt spullen voor me als ik ze nodig heb. En een ander betaalt me per maand een bedrag van tussen de 1000 en 1200 euro.”

Waarschijnlijk is de eerste vraag die in je opkomt nu: wat doet ze ervoor terug? Heeft ze seks met de mannen? Blijkbaar niet. Het enige wat de zogeheten ‘sugarbabies’ doen is een bezoekje aan de bioscoop brengen, een etentje of gezelschap houden tijdens een vakantie. „Ik heb duidelijk op mijn profiel staan dat ik geen intieme dingen doe als dank, want dan voelt het net alsof je een escort bent”, aldus Ali.

Twee daddy’s

Ook de 19-jarige Andrea Warren zweert het bij sugardaddies. „In het begin, toen ik net mijn profiel had, was niemand geïnteresseerd in mij voor zo’n drie, vier maanden lang. Toen kwam er een jongere man voorbij die me mee uit eten vroeg. Vanaf toen ging ik vaker op de site kijken.” Inmiddels heeft ze twee sugardaddy’s gehad, eentje verhuisde op een gegeven moment naar het buitenland en de ander steunt haar nog steeds financieel. Ondanks alle voordeeltjes wil Andrea niet als een golddigger gezien worden. „Ondanks het geld dat ik krijg, spreek ik niet zomaar met iedereen af. Alleen als ik het gevoel heb dat er een gemeenschappelijke connectie is.”

https://www.instagram.com/p/BBDodYthOaX/

Datingwebsite SeekingArrangement bestaat al sinds 2006. Het is onbekend hoeveel studentes het platform gebruiken om geld te ontvangen van mannen, maar volgens DailyMail zijn het er een hoop.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Deze studentes daten mannen in ruil voor geld
Sluiten