Puck Roest
Puck Roest Good vibes 28 feb 2016 / 16:14 uur

Deze bezorger doet precies wat hem gevraagd wordt

Het is hartstikke vervelend als je pakketjes niet op een handig tijdstip of op een nette manier worden bezorgd. Deze bezorger besloot er alles aan te doen om de wens van zijn klant in vervulling te laten gaan. Zelfs als deze wens een tikkeltje onlogisch is.

In het leveringsbericht werd er vriendelijk verzocht het pakket onder de deurmat te leggen. Er was echter niet over nagedacht dat het pakket velen malen groter was dan de deurmat. Toch besloot de bezorger de instructies op te volgen, wat voor een grappige foto zorgde.

Wij denken dat de klant wel kon lachen om de actie van de bezorger. Het komische kiekje werd dan ook gedeeld via Imgur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze bezorger doet precies wat hem gevraagd wordt
Sluiten