Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 15 feb 2016 / 09:21 uur

Dansende gevangenisbewaker per direct geschorst

Hij dacht met zijn dansmoves wat vrolijkheid te brengen in de gevangenis, maar dit is een 58-jarige gevangenisbewaker in India niet bepaald in dank afgenomen. De man werd na het uitkomen van de video direct geschorst.

Viral

Op de video is te zien hoe Shankaran in een kamer danst voor een groepje collega’s, die hem allemaal toejuichen. Zijn bizarre moves maakten van de Indiër een hit op het internet: op YouTube heeft de video inmiddels duizenden views. Ook op Facebook en Whatsapp ging Shankaran viral.

Het bestuur van de Salem Central Prison in Tamil Nadu dacht hier anders over. De gevangenisbewaker zou de gevangenis ‘ten schande’ hebben gebracht en is tijdelijk van zijn functie afgehaald. Onduidelijk is of en wanneer Shankaran weer terugkeert in de gevangenis. Als bewaker natuurlijk.

Reageer op artikel:
Dansende gevangenisbewaker per direct geschorst
Sluiten