Remco Visser
Remco Visser Good vibes 8 feb 2016 / 15:15 uur

Dan Bilzerian: Hillary Clinton is een domme trut

Sinds dit weekend is de achterban van Hillary Clinton met ten minste één persoon afgenomen. Niemand minder dan internet-baas Dan Bilzerian veegde in een filmpje namelijk de vloer aan met de presidentskandidate.

Bilzerian reageerde op een tweet van Clinton, waarin de voormalig First Lady haar volgers opriep om de wettelijke immuniteit van wapenfabrikanten in de VS aan te vechten. "Wat een domme trut", aldus de Instagram-koning. "Dan moet je alcoholproducenten en autobouwers ook aansprakelijk kunnen stellen."

Bilzerian geldt zelf als een behoorlijke wapen-afficionado. Hij gaf zelf ooit toe in elke kamer van zijn huis een geladen wapen te hebben liggen en een collectie van rond de 100 geweren te hebben.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dan Bilzerian: Hillary Clinton is een domme trut
Sluiten