Kasper Hermans
Kasper Hermans Good vibes 9 feb 2016 / 16:55 uur

Bruidegom mishandelt bruidsmeisjes en moet de cel in

Een bruiloft moet een van de mooiste dagen van je leven worden. Voor Nicola Plant en John Paul Campbell pakten het echter net even wat anders uit. Campbell raakte namelijk slaags met een paar bruidsmeisjes van zijn vrouw, nu wacht hem een celstraf van een jaar, aldus The Mirror.

Drank & drugs

Naar eigen zeggen had Campbell iets te veel drank en cocaïne gebruikt tijdens de feestelijke receptie, toen hij flipte. Samantha Dewar en Rachel Walsh moesten het ontgelden. Dewar liep een gebroken kaakbeen op, terwijl Walsh er met een gezwollen donkerblauw oog vanaf kwam.

Volgens Walsh begon het allemaal toen de dronken bruidegom zelf naar huis wilde rijden. „Hij had geen geld meer voor een taxi. Ik bood hem twintig pond (ongeveer 25 euro, red.), zodat hij niet zou rijden en toch een taxi zou bellen. Ik wilde de sleutels, waarna we al snel begonnen te duwen en trekken.” Vervolgens brak het handgemeen los.

‘Waarom gebeurt dit mij?’

Voor de gevierde bruid was het allemaal iets teveel. ,,Mijn hele bruiloft is verpest. Waarom gebeurt mij dit altijd?”, huilde Plant. Misschien dat de reis voor hun eerste verjaring van hun trouwdag wat soepeler verloopt. Tot die tijd zal ze haar in de gevangenis zittende man in ieder geval weinig zien.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bruidegom mishandelt bruidsmeisjes en moet de cel in
Sluiten