Puck Roest
Puck Roest Good vibes 19 feb 2016 / 16:32 uur

Slechtziende vrouw ziet kleinkinderen voor het eerst

Oma Bonny is al tien jaar slechtziend. Hierdoor heeft ze haar kleinkinderen nooit echt goed kunnen zien. Maar dankzij een Android-app kon Bonny onlangs toch voor het eerst de gezichtjes van haar kleindochter en kleinzoon bekijken. Haar man plaatste een hartverwarmende video op YouTube.

Zo’n tien jaar geleden werd er maculadegeneratie bij Bonny geconstateerd. Hierdoor is haar gezichtsscherpte de afgelopen jaren flink afgenomen. Maar dankzij de Android Applicatie Near Sighted VR Augmented Aid kon de grootmoeder haar kleinkinderen voor het eerst aankijken.

Bonny is compleet overdonderd wanneer ze voor het eerst door het apparaatje kijkt. „Laat me je eens zien, mooi meisje. Je lijkt zoveel op je moeder”, zegt ze tegen haar kleindochter. Het is fantastisch om de enthousiaste reactie van Bonny te zien. Bekijk de ontroerende video hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Slechtziende vrouw ziet kleinkinderen voor het eerst
Sluiten