Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 15 feb 2016 / 15:09 uur

Bizar: varken geboren met testikels op plek van ogen

Biggetjes kunnen nog wel eens vreemd ter wereld komen. Niet lang geleden werd er eentje geboren met een penis op zijn voorhoofd, deze keer is het de beurt aan een biggetje die testikels heeft op de plek waar zijn ogen zouden moeten zitten.

Waar het arme dier werd geboren is onbekend, zo schrijft The Sun. Wel is zeker dat het biggetje na korte tijd is afgemaakt. „Ik weet niet eens of het een vrouwtje of mannetje is”, bekend de gebruiker die de foto online zette. ,,Ik weet wel dat het levend geboren werd, maar meteen hersendood was.”

Oorzaak

Op Reddit levert het kiekje van het mutantbiggetje een hoop reacties op. Velen denken dat de afwijking het gevolg is van een hoop factoren, waaronder milieuvervuiling en inteelt. „In de Verenigde Staten worden jaarlijks miljarden varkens geboren”, schrijft iemand. ,,Dan is het logisch dat dergelijke mutaties ontstaan.”

De Redditgebruiker zelf beaamt dit. „Door de hoeveelheid biggetjes die jaarlijks voor de commerciële industrie worden geboren in de VS, gebeuren dit soort dingen. Het is eigenlijk hetzelfde als met mensen, er worden zoveel geproduceerd dat er altijd wel een paar zijn die last hebben van een afwijking of aanhangsel.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bizar: varken geboren met testikels op plek van ogen
Sluiten