Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 29 feb 2016 / 12:55 uur

Pasgeboren biggetje lijkt op een olifant

Er zijn beelden opgedoken van een pasgeboren, bijzonder uitziend biggetje in Cambodja. Het diertje is zo vervormd, dat hij lijkt op een kruising tussen een biggetje en een olifant.

Het biggetje werd geboren in Pramaoy, in plaatsje in het westen van Cambodja. Hij heeft een lange slurfachtige snuit en grote slappe oren, net als een olifant. Het dier was slap en broodmager bij de geboorte. Door zijn lichamelijke misvormingen kan het dier zijn ogen ook niet goed openen.

Het is niet bekend of het biggetje nog leeft of wat de oorzaak is van zijn bijzondere verschijning. In 2014 werd eenzelfde biggetje geboren in China. Dat dier had geen mond en overleefde maar twee uur.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Pasgeboren biggetje lijkt op een olifant
Sluiten