Zoë Boven
Zoë Boven Good vibes 15 feb 2016 / 19:45 uur

Belg reist de wereld rond in 80 dates

Op 34-jarige leeftijd zijn veel mensen gesetteld of hard op zoek naar een partner. Dat laatste geldt ook voor de Belg Christophe. Hij pakt het alleen net wat anders aan dan de gemiddelde single. Hij zeilt de wereld rond en date onderweg maar liefst 80 vrouwen om de ware te vinden.

De Belg reist al twee jaar de wereld rond en is inmiddels 36 jaar oud. Ter gelegenheid van Valentijnsdag sprak de Antwerpse televisiezender ATV Christophe over zijn bijzondere reis. Op Valentijndag had hij namelijk zijn 55e date: hij nam een vrouw mee in een luchtballon tijdens zonsopgang in Ethiopië.

https://www.facebook.com/&/posts/1684569001784605

Lastig

„Ik word niet zomaar verliefd”, vertelt Christophe. „Dus ik dacht ik ga op date met 80 vrouwen, dat is toch niet zo moeilijk? Maar na twee jaar blijkt het toch lastiger dan gedacht. Soms zie ik iemand erg zitten en dan haat ik mijn eigen project.”

Hij kan namelijk niet zomaar stoppen met daten. Christophe maakt een documentaire van zijn avonturen: Around the World in 80 Dates, gebaseerd op het boek Around the World in 80 Days van Jules Verne. Als hij de handdoek in de ring gooit, komt de documentaire in gevaar.

55 gehad, 25 te gaan

Ondertussen heeft de Belg er dus 55 dates op zitten en heeft hij er nog 25 te gaan. Zijn avonturen zijn te volgen op Facebook.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Belg reist de wereld rond in 80 dates
Sluiten