Remco Visser
Remco Visser Good vibes 29 feb 2016 / 15:22 uur

Bank overvallen door stripheld Deadpool

Superhelden en bankovervallers horen elkaars aartsvijanden te zijn, maar er is één overeenkomst. Beide groepen maken namelijk veelvuldig gebruik van vermommingen. Dat bleek afgelopen weekend in het Amerikaanse plaatsje South Point.

Een lokaal bankfiliaal in het gehucht in Ohio werd vorige week vrijdag namelijk overvallen door niemand minder dan Deadpool. Althans, de bankovervaller in kwestie had het rood-zwarte kostuum van de stripheld aangetrokken om niet herkend te worden. De vermomde boef bedreigde met een pistool een van de bankovervallers en ging er vervolgens vandoor met een slordige 2000 dollar.

Bij de overval raakte niemand gewond. De politie is ondertussen een onderzoek gestart naar de criminele superheld.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Bank overvallen door stripheld Deadpool
Sluiten