Astrid Ottens
Astrid Ottens Good vibes 3 feb 2016 / 13:25 uur

Baby en ouders overleven heftig ongeluk

Een dashcam uit een vrachtwagen heeft een heftig ongeluk op een Britse snelweg vastgelegd. De mannelijke bestuurder verliest de macht over het stuur, waarna de auto tegen een andere auto botst en meters verder schuift op het dak. Daarbij komen letterlijk vonken vrij.

https://www.youtube.com/watch?v=ZlviNWp2xI4

Wonder

In de witte auto zaten naast de bestuurder ook zijn vrouw en hun vier maanden oude baby. Wonder boven wonder overleefden zij het ongeluk allemaal.

De vrachtwagen van transportfirma Owens Group gaf de beelden vrij om het nut van dashcams in auto’s aan te tonen. „Onze chauffeur is niet schuldig aan het ongeval, dat is hiermee bewezen. Hij stopte, belde de politie en hielp waar hij kon. We hebben zo’n dashcam nu in al onze vrachtwagens laten installeren om onze chauffeurs te beschermen’’, aldus iemand van het bedrijf tegen Independent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Baby en ouders overleven heftig ongeluk
Sluiten