Cerise van Vliet
Cerise van Vliet Good vibes 22 feb 2016 / 08:40 uur

Autodief betrapt door ritje McDrive

Heb je net een superdeluxe Audi A3 gestolen, krijg je honger. Het zal je maar gebeuren… En in zo’n McDrive hangen natuurlijk gewoon bewakingscamera’s, dus daar sta je dan met je stoere nieuwe auto.

De bewakingsbeelden zijn vrijgegeven door de politie. Op de video is te zien hoe de dief klaar zit om zijn bestelling door te geven bij de McDrive in Basildon, Essex. Toevallig was er op dat moment een politieauto aanwezig. Deze auto zette meteen de achtervolging in, wat ervoor zorgde dat de gestolen Audi op een metalen paal werd geramd op de parkeerplaats van de McDonald’s.

Tijdens de dollemansrit werd nog bijna een voetganger aangereden, voordat twee mannen uit de gestolen auto vluchtten. De Audi zou in Londen gestolen zijn en de politie verspreid de foto van de bestuurder nu zoveel mogelijk, want de jongens zijn daadwerkelijk ontsnapt bij hun vluchtpoging.

De aanwezige agenten hebben wel de gestolen auto teruggekregen, maar hij is niet echt meer in goede staat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Autodief betrapt door ritje McDrive
Sluiten