Remco Visser
Remco Visser Good vibes 9 feb 2016

Astronaut ISS toont onweersstormen vanuit ruimte

Een onweersbui is misschien niet altijd even prettig, het levert vaak wel mooie beelden of filmpjes op. Bijvoorbeeld als de bliksem inslaat op zee of op een vliegtuig. Maar wat nu als je zelfs van nog hoger kan kijken?

Het antwoord komt van astronaut Tim Peake, die momenteel in het internationale ruimtestation ISS resideert. De Brit maakte een zogenaamde timelapse waarin je kunt zien hoe een onweersbui er in onze atmosfeer uitziet.

Tim Peake verrast zijn fans op aarde wel vaker met leuke gebeurtenissen in de ruimte. Zo was hij eerder al eens verkeerd verbonden en legde hij recent nog uit hoe een toiletbezoekje in het ruimtestation in zijn werk gaat.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Wekelijks het beste van Metro in je mailbox

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang twee keer per week een selectie van onze mooiste verhalen.

Reageer op artikel:
Astronaut ISS toont onweersstormen vanuit ruimte
Sluiten