Andrea Peelen
Andrea Peelen Good vibes 1 feb 2016 / 15:00 uur

Alienvis ontdekt met menselijke voeten en neus

In de Caribische Zee keek een visser verbijsterd op toen hij een bijzondere vangst naar binnen haalde. Het wezen is een vis, maar heeft ‘menselijke’ voeten, tenen en een neus.

De vondst werd gedaan vlakbij het eiland Carriacou. Volgens de 74-jarige Hope McLawrence, die al 50 jaar lang vist in het gebied, ‘kan de vis niet zwemmen, maar loopt waarschijnlijk op de zeebedding’. ,,Ik ben er zeker van in shock, want ik heb nooit gedacht dat een wezen als dit bestond. Zeker niet in het ondiepe water van de haven. Het is een mysterie.”

Lopend vuurtje

Op het eiland was het wezen al snel het gesprek van de dag, meldt Mirror. ,,Iedereen kwam kijken, want niemand had eerder zoiets gezien”, zegt één eilandbewoner. ,,Een paar mensen waren zelfs bang ervoor, ze vonden dat de vis eruit zag alsof hij uit een science-fiction horrorfilm kwam.”

Het is nog afwachten wat marine experts over de vondst te zeggen hebben, maar één ding is zeker: deze vis wil je liever niet tegenkomen tijdens het zwemmen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Alienvis ontdekt met menselijke voeten en neus
Sluiten